Drieluik 40 x 120 cm.

Aanbieding! Verticaal Orchideeentak Bekijk groter

Verticaal Orchideeentak

60947 0739

2 Items

Op voorraad

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

Oude prijs € 49,99

€ 29,99

Inclusief 21% BTW

Exclusief verzendkosten

Meer informatie

Het motief: „Orchideeëntak”
Elegant en stijlvol slingert de orchidee over de drie vierkanten heen en laat door de verticale look van het arrangement haar verheven schoonheid volkomen tot zijn recht komen. Deze moderne beeldvormgeving is een absolute must voor iedere orchideeënliefhebber en past optimaal in elk interieur.

Het beeldformaat en schildervoorbeeld:
"MEESTERKLASSE drieluik verticaal 120 x 40". Een drieluik is een in drieën verdeelde afbeelding. Alle drie afbeeldingen hebben hetzelfde formaat van 40 x 40 cm en bedekken onder elkaar opgehangen een muuroppervlak van iets meer dan 120 x 40 cm. De schildervoorbeelden hebben een voel- en zichtbare linnenstructuur. Daardoor wordt het schilderij uiteindelijk niet alleen mooier, maar het geschilderde karakter van de afbeeldingen wordt onderstreept en het gewenste „olie-op-doek-effect“ ondersteund. N.B.: SCHIPPER Arts & Crafts heeft voor dit beeldformaat passende aluminium lijsten in het assortiment. Zie menubalk "schilderijlijst-service".

De inhoud van de verpakking:
3 stukken stevig schilderkarton met linnenstructuur van elk 40 x 40 cm. Exacte contourtekeningen met goed leesbare getallen. Acrylverf op waterbasis. Verf mengen niet nodig. Fijne schilderpenseel. Controlevel en uitvoerige instructies voor succesvol schilderen.

Recensies

Schrijf uw recensie

Verticaal Orchideeentak

Verticaal Orchideeentak