Hot air balloons - Schipper 40 x 50 cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Hot air balloons - Schipper 40 x 50 cm

€37.99
Tax included
check In Stock
Spend €50.00 more and get Free Shipping!

Free shipping for orders above €50,- in the Netherlands 

Description

Kleurrijke heteluchtballonnen voor het prachtige landschap van Cappadocië. De kegelvormige droge rotsformaties verlicht door de opkomende zon geven het landschap een bizar en bijna surrealistisch uiterlijk, versterkt door de veelheid aan kleurrijke heteluchtballonnen en het kleurenspel van de wolken in de roodblauwe lucht. Tegelijkertijd maakt de unieke sfeer die in dit motief is vastgelegd, het hobbyschilderen tot een sensuele ervaring.

Beeldformaat en schildersjabloon:

"MASTERWERK Premium". Deze afbeeldingen in staand of liggend formaat van 40 x 50 cm kunnen naast elkaar of onder elkaar worden geplaatst en zijn bijzonder geschikt voor een fraaie fotogalerij. De schildersjablonen hebben een zichtbare en voelbare canvasstructuur. Door dit kenmerk wordt het uiterlijk van het voltooide schilderij niet alleen wezenlijk verbeterd, maar benadrukt het ook het artistieke karakter van de schilderijen door het gewenste "olie op canvas" -effect te ondersteunen.

Inhoud van de doos:

Stijf schilderkarton met canvas structuurafwerking, afmeting 40 x 50 cm. Precieze voorgedrukte contouren met goed leesbare cijfers. Acrylverf op waterbasis. Kant-en-klare voorgemengde kleuren. Borstel met fijne punt. Controlesjabloon en gedetailleerde instructies voor succesvolle resultaten.

Data sheet

60913 0858
4000887918586

You might also like

chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.