Multimedia

Bekeken producten

Aanbieding! Elite Beat Agents Bekijk groter

Elite Beat Agents

1

1 Item

Op voorraad

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

Oude prijs € 44,99

€ 14,99

Inclusief 21% BTW

Exclusief verzendkosten

Meer informatie

Elite Beat Agent

De Elite Beat Agents zijn een geheime organisatie die in worden gezet als de mensheid hulp nodig heeft. Vervolgens dansen de heren 'Derek', 'Morris' en 'J' de sterren van de hemel en wordt de dag weer gered. Dat dansen doet de speler door op een ritmische wijze op het touch-screen te tikken. Zo moet je bijvoorbeeld zorgen dat babysitters zich niet te veel ergeren aan hun baantje, of dat topsporters extra motivatie krijgen om door te trainen.

Het spelprincipe in Elite Beat Agents werkt als volgt. Op het touchscreen komen langzaam cirkels tevoorschijn. Deze cirkels worden steeds kleiner, en zodra ze een bepaalde grote zijn - wat wordt aangegeven met een andere cirkel - moet je er op tikken met je stylus. Zodoende doe je dit uitdaging naar uitdaging. Zo af en toe kent Elite Beat Agents echter een speciale actie en moet je bijvoorbeeld een lijn van de ene maat naar de andere maat tekenen.


Op het bovenste scherm zal zich een verhaal in comic-stijl ontvouwen. Het verhaal van Elite Beat Agents is vrij dynamisch. Er zijn onder andere meerdere eindes en tussenscènes. Alles hangt af van hoe goed jij het ritme volgt. Als het helemaal mis gaat is het natuurlijk gewoon game-over, maar als je het level met een score van rond de vijftig procent voltooid, dan heb je het gehaald. Ook al heb je de klanten van de Elite Beat Agents niet tevreden gesteld. Ook is er een multiplayer-modus via 'DS Download Play' voor maximaal vier spelers aanwezig.

Recensies

Schrijf uw recensie

Elite Beat Agents

Elite Beat Agents