Stilleven met druiven - Schipper Drieluik 50 x 80 cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-€ 5,00

Stilleven met druiven - Schipper Drieluik 50 x 80 cm

€ 44,99 € 49,99 - € 5,00
Inclusief belasting
check In voorraad
Nog € 50,00 voor gratis verzending.

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,-

Omschrijving

Stilleven met druiven

Een stilleven is de schildering van levenloze voorwerpen die volgens artistieke en esthetische gezichtspunten zijn gerangschikt.

Fruit, druiven en wijn belichamen volheid en rijkdom van de natuur in de loop van de seizoenen. De warme kleuren van de rijpe vruchten benadrukken de nazomerse stemming. Van het gevulde wijnglas en de antieke wijnflessen voor de achtergrond van een oude boerderij gaan vertrouwdheid en tevens geborgenheid uit. Een tijdloos motief voor de hobbyschilderkunst, dat als drieluik een bijzondere blikvanger is.

Beeldformaat en schildervoorbeeld:

“MEESTERKLASSE drieluik”. Een drieluik is een in drieën verdeelde afbeelding. Het middelste schilderij heeft het formaat 40 x 50 cm, de twee schilderijen links en rechts elk 20 x 50 cm. De schildervoorbeelden hebben een voel- en zichtbare linnenstructuur. Daardoor wordt het schilderij uiteindelijk niet alleen mooier, maar wordt ook het geschilderde karakter van de afbeeldingen onderstreept en het gewenste “olie-op-doek-effect” ondersteund. 

Inhoud van de verpakking:

3 stukken stevig schilderkarton met linnenstructuur. Middenafbeelding 40 x 50 cm Zijafbeeldingen elk 20 x 50 cm. Exacte contourtekeningen met goed leesbare getallen. Acrylverf op waterbasis in verschillende kleuren. Verf mengen niet nodig. Fijne schilderspenseel. Controleblad en uitvoerige instructies voor succesvol schilderen.

Datasheet

60926 0847
4000887928479

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.