Een reis naar Berlijn - based on Miguel Freitas - Schipper 40 x 50 cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Een reis naar Berlijn - based on Miguel Freitas - Schipper 40 x 50 cm

€ 34,99
Inclusief belasting
warning Laatste items in voorraad
Nog € 50,00 voor gratis verzending.

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,-

Omschrijving

Een reis naar Berlijn - based on Miguel Freitas - Schipper 40 x 50 cm

Een reis naar Berlijn

Berlijn is altijd een reis waard. De verschillende gezichten en facetten van de Duitse hoofdstad fascineren jong en oud in gelijke mate. De kunstenaar Miguel Freitas richt voor deze stad met een kleurrijke potpourri van bezienswaardigheden een waardig monument op. Door zijn speciale, expressieve en schilderachtige weergave wordt het bruisende leven in deze metropool ook optisch waarneembaar. Het motief is een uniek eerbetoon aan Berlijn en een bijzonder highlight voor het hobbyschilderen. 

Beeldformaat en schildervoorbeeld:

“MEESTERKLASSE Premium”. Schilderijen in staand formaat of landschapsformaat van 40 x 50 cm, naast of onder elkaar gegroepeerd, zijn bijzonder geschikt voor een schilderijenverzameling. Het schildervoorbeeld heeft een voel- en zichtbare linnenstructuur. Daardoor wordt het schilderij uiteindelijk niet alleen mooier, maar wordt ook het geschilderde karakter van de afbeelding onderstreept en het gewenste “olie-op-doek-effect” ondersteund.

Inhoud van de verpakking:

Stevig schilderkarton met linnenstructuur 40 x 50 cm. Exacte contourtekeningen met goed leesbare getallen. Acrylverf op waterbasis in verschillende kleuren. Verf mengen niet nodig. Fijne schilderspenseel. Controleblad en uitvoerige instructies voor succesvol schilderen.

Datasheet

60913 0852
4000887918524

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.