Schipper 4st. 18x24

Bekeken producten

Op de boerderij - Schipper Quattro 18 x 24 cm

60934 0849

Op voorraad

Oude prijs € 34,99

€ 32,99

Inclusief 21% BTW

Exclusief verzendkosten

Meer informatie

Op de boerderij

Voor veel mensen is het leven op een boerderij een uitdrukking van hun verbondenheid met de natuur. Varken, geit, koe en haan zijn een toonbeeld van "gelukkige dieren" in een (ecologisch) boerenbedrijf, waar het welzijn van de dieren steeds centraal staat. De expressieve diermotieven boeien met hun liefdevolle en tegelijkertijd realistische weergave, waar niemand zich aan kan onttrekken. Zij vormen zowel een uitnodiging als een verplichting om zich in te zetten voor veehouderij die op het welzijn van de soort is afgestemd en voor het behoud van deze "landelijke idylle". Ook de hobbyschilder kan hier een belangrijk signaal afgeven.

Beeldformaat en schildervoorbeeld:

“Meesterklasse QUATTRO” is de nieuwe serie afbeeldingen van SCHIPPER Arts & Crafts. 4 afbeeldingen in het formaat 18 x 24 cm. De schildervoorbeelden hebben een voel- en zichtbare linnenstructuur. Daardoor wordt het schilderij uiteindelijk niet alleen mooier, maar wordt ook het geschilderde karakter van de afbeeldingen onderstreept en het gewenste “olie-op-doek-effect” ondersteund. 

Inhoud van de verpakking:

4 stukken stevig schilderkarton 18 x 24 cm met linnenstructuur. Exacte contourtekeningen met goed leesbare getallen. Acrylverf op waterbasis in verschillende kleuren. Verf mengen niet nodig. Fijne schilderspenseel. Controleblad en uitvoerige instructies voor succesvol schilderen.

Recensies

Schrijf uw recensie

Op de boerderij - Schipper Quattro 18 x 24 cm

Op de boerderij - Schipper Quattro 18 x 24 cm

Accessoires