Op de boerderij - Schipper Quattro 18 x 24 cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Aanbieding!

Op de boerderij - Schipper Quattro 18 x 24 cm

€ 35,99
Inclusief belasting
warning Laatste items in voorraad
Nog € 50,00 voor gratis verzending.

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,-

Omschrijving

Op de boerderij

Voor veel mensen is het leven op een boerderij een uitdrukking van hun verbondenheid met de natuur. Varken, geit, koe en haan zijn een toonbeeld van "gelukkige dieren" in een (ecologisch) boerenbedrijf, waar het welzijn van de dieren steeds centraal staat. De expressieve diermotieven boeien met hun liefdevolle en tegelijkertijd realistische weergave, waar niemand zich aan kan onttrekken. Zij vormen zowel een uitnodiging als een verplichting om zich in te zetten voor veehouderij die op het welzijn van de soort is afgestemd en voor het behoud van deze "landelijke idylle". Ook de hobbyschilder kan hier een belangrijk signaal afgeven.

Beeldformaat en schildervoorbeeld:

“Meesterklasse QUATTRO” is de nieuwe serie afbeeldingen van SCHIPPER Arts & Crafts. 4 afbeeldingen in het formaat 18 x 24 cm. De schildervoorbeelden hebben een voel- en zichtbare linnenstructuur. Daardoor wordt het schilderij uiteindelijk niet alleen mooier, maar wordt ook het geschilderde karakter van de afbeeldingen onderstreept en het gewenste “olie-op-doek-effect” ondersteund. 

Inhoud van de verpakking:

4 stukken stevig schilderkarton 18 x 24 cm met linnenstructuur. Exacte contourtekeningen met goed leesbare getallen. Acrylverf op waterbasis in verschillende kleuren. Verf mengen niet nodig. Fijne schilderspenseel. Controleblad en uitvoerige instructies voor succesvol schilderen.

Datasheet

60934 0849
4000887938492

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.