Schipper 24 x 30 cm

Bekeken producten

De Mops 24 x 30 cm.

60924 0757

€ 18,99

Inclusief 21% BTW

Exclusief verzendkosten

Meer informatie

De Mops 24 x 30 cm.

De mops is juist de laatste jaren weer heel populair geworden; en dat terwijl hij helemaal geen modehond van onze tijd is maar vermoedelijk afkomstig is uit het Keizerrijk China, waar hij ruim 2000 jaar geleden is gefokt. Vrijwel geen enkel ander hondenras is zo vaak in de kunst weergegeven als de mops. Hij is niet gewoon een hond maar een levenshouding. Door zijn gedrongen gestalte en zijn kritische blik is hij een unieke figuur en een trouwe metgezel. Hij past bij zelfverzekerde mensen, die waardig negeren dat hun geliefde vriend snurkt, knort, verhaart en steeds de beste plaats op de bank bezet. Dat weet ook de hobbyschilder, als hij meesmuilend zijn portret schildert.

Beeldformaat en schildervoorbeeld:
“MEESTERKLASSE Klassieker”. Schilderijen in het formaat 24 x 30 cm passen in gebruikelijke wissellijsten, die in bouwmarkten voordelig te krijgen zijn. Voor een kleine schilderijenverzameling kunnen zij fraai worden gegroepeerd en decoratief opgehangen. Het schildervoorbeeld heeft een voel- en zichtbare linnenstructuur. Daardoor wordt het schilderij uiteindelijk niet alleen mooier, maar het geschilderde karakter van de afbeelding wordt onderstreept en het gewenste “olie-op-doek-effect” ondersteund.

Inhoud van de verpakking:
Stevig schilderkarton met linnenstructuur 24 x 30 cm. Exacte contourtekeningen met goed leesbare getallen. Acrylverf op waterbasis in verschillende kleuren. Verf mengen niet nodig. Fijne schilderspenseel. Controleblad en uitvoerige instructies voor succesvol schilderen.

Recensies

Schrijf uw recensie

De Mops 24 x 30 cm.

De Mops 24 x 30 cm.