Oude Watermolen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Oude Watermolen - Schipper 24 x 30 cm

€ 19,99
Inclusief belasting
warning Laatste items in voorraad
Nog € 50,00 voor gratis verzending.

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,-

Omschrijving

Het motief: “Oude watermolen”

Door de laagstaande zon straalt de oude watermolen in de warme kleuren van de herfst. De gloeiend goudgele en roodbruine bladeren van de loofbomen spiegelen in de langsstromende beek. Het door het water aangedreven schoepenwiel en het bootje aan de oever van de beek benadrukken de stemmige compositie van het schilderij. Het geeft een gevoel van geborgenheid en inspireert je tot dromen – alsof de tijd heeft stilgestaan.

50 jaar SCHILDEREN OP NUMMERS van "SCHIPPER" (1969-2019)

De serie MEESTERKLASSE klassiekers herinnert met lieflijke landschaps- en bloemenmotieven aan de beginperiode van "Schilderen op nummers" in de jaren zestig van de vorige eeuw. Het zijn motieven die deze schildertechniek tot een succes hebben gemaakt en zij behoren ook nu nog bij alle hobbyschilders tot de populairste schilderonderwerpen. Onder de titel "Mooie schilderijen maken en verzamelen" brengt SCHIPPER retromotieven in het destijds gebruikelijke formaat 24 x 30 cm uit, die gewoon leuk zijn om te schilderen.

Beeldformaat en schildervoorbeeld:

“MEESTERKLASSE Klassieker”. Schilderijen in het formaat 24 x 30 cm passen in gebruikelijke wissellijsten, die in bouwmarkten voordelig te krijgen zijn. Voor een kleine schilderijenverzameling kunnen zij fraai worden gegroepeerd en decoratief opgehangen. Het schildervoorbeeld heeft een voel- en zichtbare linnenstructuur. Daardoor wordt het schilderij uiteindelijk niet alleen mooier, maar het geschilderde karakter van de afbeelding wordt onderstreept en het gewenste “olie-op-doek-effect” ondersteund.

Inhoud van de verpakking:

Stevig schilderkarton met linnenstructuur 24 x 30 cm. Exacte contourtekeningen met goed leesbare getallen. Acrylverf op waterbasis in verschillende kleuren. Verf mengen niet nodig. Fijne schilderspenseel. Controleblad en uitvoerige instructies voor succesvol schilderen.

Datasheet

60924 0799
4000887927991

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.