Schipper 24 x 30 cm

Kerstmis - Schipper 24 x 30 cm

60924 0827

Op voorraad

€ 18,99

Inclusief 21% BTW

Exclusief verzendkosten

Meer informatie

Kerstmis - Schipper 24 x 30 cm

Als de avonden weer langer worden, is het tijd een kerstschilderij te maken: in het kerstschilderij met gouden kerstkandelaar en bloemstuk geven warme tinten de toon aan. In het middelpunt staat de brandende kaars; het schijnsel dompelt de decoratie van hulst, kerstster en kerstroos in een prettig ontspannend licht.  Een sfeerbeeld in kerststemming dat bijzonder aantrekkelijk is voor de hobbyschilder.

Het beeldformaat en schildervoorbeeld:

"MEESTERKLASSE Klassieker". De schilderijen in het formaat 24 x 30 cm zijn heel geschikt voor een kleine galerij of een muur met schilderijen. Fraai gegroepeerd en decoratief opgehangen vormen zij een blikvang in elk huis. Het schildervoorbeeld heeft een voel- en zichtbare linnenstructuur. Daardoor wordt het schilderij uiteindelijk niet alleen aanzienlijk mooier, maar het geschilderde karakter van de afbeelding wordt tevens onderstreept en het gewenste „olie-op-doek-effect“ ondersteund. N.B.: SCHIPPER Arts & Crafts heeft voor dit beeldformaat passende aluminium lijsten in het assortiment. Kijk hiervoor op de homepage-startpagina, menubalk "Toebehoren".

Inhoud van de verpakking:

Stevig schilderkarton met linnenstructuur 24 x 30 cm. Exacte contourtekeningen met goed leesbare getallen. Acrylverf op waterbasis in verschillende kleuren. Verf mengen niet nodig. Fijne schilderspenseel. Controleblad en uitvoerige instructies voor succesvol schilderen.

Recensies

Schrijf uw recensie

Kerstmis - Schipper 24 x 30 cm

Kerstmis - Schipper 24 x 30 cm