Nachtcafe - Schipper 40 x 50 cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Aanbieding!

Nachtcafe - Schipper 40 x 50 cm

€ 37,99
Inclusief belasting
check In voorraad
Nog € 50,00 voor gratis verzending.

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,-

Omschrijving

Fabrikant       Schipper
Nummer       60 913 0359
Titel       Nachtcafe
Serie       Masterclass - premium
Afmeting       40 x 50 cm
Inclusief       -Acrylverf
-Penseel
-Nummerplakkers voor de verfpotjes
-Controleblad waarmee de overgeschilderde getallen weer gevonden kunnen worden
-Uitvoerige schilderinstructie
         
Let op :       Wordt geleverd zonder lijst.


Beschrijving
Iedereen kan schilderen met Schilderen op Nummer! Een creatieve bezigheid voor schilders van alle leeftijden. Met dit Schipper Schilderen op Nummer pakket schildert u een afbeelding van de sterrennacht naar een origineel schilderij van Vincent van Gogh.

Vincent Willem van Gogh (Zundert, 30 maart 1853 – Auvers-sur-Oise, 29 juli 1890) was een Nederlands kunstschilder. Zijn werk valt onder het postimpressionisme, een kunststroming die het negentiende-eeuwse impressionisme opvolgde. Van Goghs invloed op het expressionisme, het fauvisme en de vroege abstractie was enorm en kan worden gezien in vele andere aspecten van de twintigste-eeuwse kunst. Het Van Gogh Museum in Amsterdam is gewijd aan het werk van Van Gogh en zijn tijdgenoten.

Van Gogh wordt tegenwoordig gezien als één van de grote schilders van de 19e eeuw. Deze erkenning kwam echter pas laat. Tijdens zijn leven werd maar één schilderij verkocht: De rode wijngaard (Poesjkinmuseum in Moskou). Anna Boch, een Belgische kunstenares en zus van zijn vriend Eugène Boch kocht het voor 400 toenmalige frank op de expositie van de Brusselse Les XX in 1890, een paar maanden voor Van Goghs dood.

Er verliepen maar drie jaar tussen zijn zwaarmoedige De aardappeleters (1885) en de kleurenexplosie in het zuidelijke Arles (1888). Van Gogh produceerde al zijn werk in slechts tien jaar, voordat hij begon te lijden aan een zenuwziekte en, naar men algemeen aanneemt, zelfmoord pleegde. Zijn roem groeide na zijn dood snel.

Datasheet

60913 0359
4000887913598

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.