Ons Bos - Schipper vijfluik
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ons Bos - Schipper Vijfluik 72 x 132 cm

€ 64,99
Inclusief belasting
check In voorraad
Nog € 50,00 voor gratis verzending.

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,-

Omschrijving

Ons Bos - Schipper vijfluik

Het bos is het leefgebied van talrijke dieren en planten. Het is van vitaal belang voor mens en dier en als "groene long" onmisbaar voor de toevoer van zuurstof en het schoonhouden van de lucht. Helaas worden onze bossen ernstig bedreigd door de klimaatverandering. Het motief toont de volle schoonheid van een natuurlijk bos dat baadt in de stralen van de zon, met een beekje dat er in het midden van de afbeelding doorheen stroomt, omgeven door rotsblokken. Het spel van schaduwen en kleuren van dit unieke polyptiek is een bijzonder aantrekkelijke uitdaging voor de hobbyschilder en tegelijkertijd een oproep om ons bos te redden.

Het beeldformaat en schildervoorbeeld:

De nieuwe serie "Meesterklasse VEELLUIK – Professionele editie" van SCHIPPER

Een veelluik noemde men oorspronkelijk een zogeheten vleugelaltaar met onderverdeelde schilderijen. Het motief van de "Professionele editie" is vijfdelig en bedekt een muuroppervlak van ca. 132 x 72 cm. Het maken van het schilderij vereist nauwkeurig en geduldig schilderen en stelt tegelijkertijd hoge eisen aan de schildervaardigheden van zelfs de ervaren hobbyschilder. Het resultaat is echter ruimschoots de moeite waard. Want het voltooide werk dat de hobbyschilder vol trots presenteert, ontlokt de verbaasde toeschouwer lof en bewondering. Montage-instructies voor 5 beelddragers zijn bij elke verpakking gevoegd.

De inhoud van de verpakking:

5 stevige schilderkartons: 2 voorbeelden 263 x 476 mm, 2 voorbeelden 263 x 598 mm, 1 voorbeeld 263 x 720 mm met linnenstructuur. Exacte contourtekeningen met goed leesbare getallen. Acrylverf op waterbasis. Verf mengen niet nodig. Fijne schilderpenseel. Controleblad en uitvoerige instructies voor succesvol schilderen. Bouwinstructies voor 5 lijstloze beelddragers.

Datasheet

60945 0832
4000887948323
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.