Kersenbloesems in Japan
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Aanbieding! -€ 3,00

Kersenbloesems in Japan - Schipper Drieluik 50 x 80 cm

€ 46,99 € 49,99 - € 3,00
Inclusief belasting
warning Laatste items in voorraad
Nog € 50,00 voor gratis verzending.

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,-

Omschrijving

Kersenbloesems in Japan

Artikelnummer:
60 926 0751
Schilderijformaat:
50 x 80 cm                                 


Het motief:
Een bijzonder feest is elk jaar de bloeitijd van de kersenbomen in Japan. Als de tere bloesems met honderdduizenden bloeien en het hele land in een droom van roze hullen, is dat een feest voor de mensen; zij picknicken onder dit roze dak of maken een pelgrimstocht naar hun heilige berg, de Fujiyama. Zo ervaren zij het als een genot dat de natuur weer in bloei staat. „Kersenbloesems in Japan“ is een bijzonder highlight van de natuur en een welkom motief voor de ambitieuze hobbyschilder.

Beeldformaat en schildervoorbeeld:
“MEESTERKLASSE drieluik”. Een drieluik is een in drieën verdeelde afbeelding. Het middelste schilderij heeft het formaat 40 x 50 cm, de twee schilderijen links en rechts elk 20 x 50 cm. De schildervoorbeelden hebben een voel- en zichtbare linnenstructuur. Daardoor wordt het schilderij uiteindelijk niet alleen mooier, maar wordt ook het geschilderde karakter van de afbeeldingen onderstreept en het gewenste “olie-op-doek-effect” ondersteund. N.B.: SCHIPPER Arts & Crafts heeft voor dit beeldformaat passende aluminium lijsten in het assortiment. Zie menubalk “schilderijlijst-service”.

Inhoud van de verpakking:
3 stukken stevig schilderkarton met linnenstructuur. Middenafbeelding 40 x 50 cm Zijafbeeldingen elk 20 x 50 cm. Exacte contourtekeningen met goed leesbare getallen. Acrylverf op waterbasis in verschillende kleuren. Verf mengen niet nodig. Fijne schilderspenseel. Controleblad en uitvoerige instructies voor succesvol schilderen.

Datasheet

60926 0751
4000887927519
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.