Schilderen op nummer : Santorini
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Aanbieding! -€ 3,00

Santorini - Schipper Drieluik 50 x 80 cm

3 Luik:  1 x 40 x 50 en 2 x 20 x 50 cm.

€ 46,99 € 49,99 - € 3,00
Inclusief belasting
warning Laatste items in voorraad
Nog € 50,00 voor gratis verzending.

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,-

Omschrijving

Schilderen op nummer : Santorini

3 luik

nhoud van de verpakking:
3 stukken stevig schilderkarton met linnenstructuur. Middenafbeelding 40 x 50 cm Zijafbeeldingen elk 20 x 50 cm. Exacte contourtekeningen met goed leesbare getallen. Acrylverf op waterbasis in verschillende kleuren. Verf mengen niet nodig. Fijne schilderspenseel. Controleblad en uitvoerige instructies voor succesvol schilderen.

Het blinkende wit van de huizen met de stralend blauwe koepels, de poortjes en ramen betovert iedereen die het ziet en ontvoert hem naar de paradijselijke wereld van de Griekse Cycladeneilanden. Je blik gaat over het heldere water naar de verte, met de geur van bougainville in je neus en het lichte briesje van de zee in je haar. Dat is Santorini van zijn mooiste kant. Een eiland in blauw en wit. Met dit motief haalt de hobbyschilder de schoonheid van de zuidelijke Egeïsche Zee in huis.  Beeldformaat en schildervoorbeeld:
“MEESTERKLASSE drieluik”. Een drieluik is een in drieën verdeelde afbeelding. Het middelste schilderij heeft het formaat 40 x 50 cm, de twee schilderijen links en rechts elk 20 x 50 cm. De schildervoorbeelden hebben een voel- en zichtbare linnenstructuur. Daardoor wordt het schilderij uiteindelijk niet alleen mooier, maar wordt ook het geschilderde karakter van de afbeeldingen onderstreept en het gewenste “olie-op-doek-effect” ondersteund.

Opgelet! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Gevaar van verstikking door kleine delen.

Datasheet

60926 0783
4000887927830

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.