Het Jacobspad - Schipper Drieluik 50 x 80 cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-€ 5,00 Nieuw

Het Jacobspad - Schipper Drieluik 50 x 80 cm

€ 39,99 € 44,99 - € 5,00
Inclusief belasting
check In voorraad
Nog € 50,00 voor gratis verzending.

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,-

Omschrijving

Het Jacobspad

Het Jacobspad is het beroemdste pelgrimspad van Europa en maakt deel uit van het UNESCO werelderfgoed. Verschillende routes door Midden-Europa komen allemaal op het Noord-Spaanse hoofdpad bij elkaar, dat bij de plek in Santiago de Compostela in Galicië eindigt waar de apostel Jacobus begraven zou zijn. De kathedraal daar is het centrale pelgrimsoord. Een pelgrimstocht op de "Camino de Santiago/Camino Frances" heeft ten doel zich weer op kernwaarden van het leven te bezinnen en zou zo een positief effect op lichaam, ziel en geest hebben. Juist op deze route geldt het motto: "De weg is het doel." Het onderhavige motief is een artistieke enscenering van de bijzondere sfeer en symbolische kracht van een pelgrimstocht en de kathedraal en onderstreept daarmee dit bijzondere verlangen op aanschouwelijke wijze. Nog een mijlpaal voor iedere hobbyschilder.

Beeldformaat en schildervoorbeeld:

“MEESTERKLASSE drieluik”. Een drieluik is een in drieën verdeelde afbeelding. Het middelste schilderij heeft het formaat 40 x 50 cm, de twee schilderijen links en rechts elk 20 x 50 cm. De schildervoorbeelden hebben een voel- en zichtbare linnenstructuur. Daardoor wordt het schilderij uiteindelijk niet alleen mooier, maar wordt ook het geschilderde karakter van de afbeeldingen onderstreept en het gewenste “olie-op-doek-effect”

Inhoud van de verpakking:

3 stukken stevig schilderkarton met linnenstructuur. Middenafbeelding 40 x 50 cm Zijafbeeldingen elk 20 x 50 cm. Exacte contourtekeningen met goed leesbare getallen. Acrylverf op waterbasis in verschillende kleuren. Verf mengen niet nodig. Fijne schilderspenseel. Controleblad en uitvoerige instructies voor succesvol schilderen.

Datasheet

60926 0854

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.