Prachtig Stilleven - Schipper Drieluik 50 x 80 cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-€ 3,00

Prachtig Stilleven - Schipper Drieluik 50 x 80 cm

€ 46,99 € 49,99 - € 3,00
Inclusief belasting
check In voorraad
Nog € 50,00 voor gratis verzending.

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,-

Omschrijving

Vooral in de 16e en 17e eeuw was de stillevenschilderkunst een populair genre en naast decoratieve en representatieve doeleinden diende het ook voor de symbolische bemiddeling van boodschappen. Het motief volgt deze artistieke trend door een weelderige maaltijd in een grootse ambiance weer te geven. De rode kreeft in het midden van het schilderij, omlijst door zware gordijnen en een kostbare gouden karaf, onderstreept de exclusiviteit van dit feest. Een lust voor het oog in de stijl van de oude meesters voor het hobbyschilderen.

Beeldformaat en schildervoorbeeld:

"MASTERWERK Drieluik". Een drieluik is een afbeelding die is samengesteld uit drie afzonderlijke schilderijen. De afbeelding in het midden heeft het formaat 40 x 50 cm, de afbeeldingen aan de linker- en rechterkant hebben het formaat 20 x 50 cm. De schildersjablonen hebben een zichtbare en voelbare canvasstructuur. Dankzij dit kenmerk wordt het uiterlijk van het voltooide schilderij niet alleen wezenlijk verbeterd, maar benadrukt het ook het artistieke karakter van de schilderijen door het gewenste "olie op canvas" -effect te ondersteunen. 

Inhoud van de doos:

3 stevige schilderkartons met canvasstructuurafwerking. Afbeelding in het midden meet 40 x 50 cm, afbeeldingen aan beide zijden meet 20 x 50 cm elk. Precieze voorgedrukte contouren met goed leesbare cijfers. Acrylverf op waterbasis. Kant-en-klare voorgemengde kleuren. Borstel met fijne punt. Controlesjabloon en gedetailleerde instructies voor succesvolle resultaten. 

Datasheet

60926 0864
4000887928646

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.