St.Bartholomä aan de Königssee - Schipper Drieluik 50 x 80 cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-€ 3,00

St.Bartholomä aan de Königssee - Schipper Drieluik 50 x 80 cm

€ 46,99 € 49,99 - € 3,00
Inclusief belasting
check In voorraad
Nog € 50,00 voor gratis verzending.

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,-

Omschrijving

St.Bartholomä aan de Königssee

De bedevaartskerk St. Bartholomä – een van de bekendste symbolen van Beieren – ligt op een schiereiland van de Königssee voor het spectaculaire decor van de berg Watzmann. De witte kapel met de rode daken van de uientorens straalt in het zonlicht en spiegelt in het groenachtig glinsterende meer. De scène wordt omlijst door een in blauwe, grijze en groene tinten uitgevoerd Alpenpanorama met in de lucht voorbijtrekkende wolken. De plezierboot op de voorgrond roept vakantieherinneringen op. Het motief is een indrukwekkende voorstelling van het Beierse meren- en bergenlandschap en maakt hobbyschilderen tot een vakantiebelevenis.

Beeldformaat en schildervoorbeeld:

“MEESTERKLASSE drieluik”. Een drieluik is een in drieën verdeelde afbeelding. Het middelste schilderij heeft het formaat 40 x 50 cm, de twee schilderijen links en rechts elk 20 x 50 cm. De schildervoorbeelden hebben een voel- en zichtbare linnenstructuur. Daardoor wordt het schilderij uiteindelijk niet alleen mooier, maar wordt ook het geschilderde karakter van de afbeeldingen onderstreept en het gewenste “olie-op-doek-effect” ondersteund. 

Inhoud van de verpakking:

3 stukken stevig schilderkarton met linnenstructuur. Middenafbeelding 40 x 50 cm Zijafbeeldingen elk 20 x 50 cm. Exacte contourtekeningen met goed leesbare getallen. Acrylverf op waterbasis in verschillende kleuren. Verf mengen niet nodig. Fijne schilderspenseel. Controleblad en uitvoerige instructies voor succesvol schilderen.

Datasheet

60926 0841
4000887928417

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.