Kat in rugzak - Schipper 24 x 30 cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kat in rugzak - Schipper 24 x 30 cm

€ 19,99
Inclusief belasting
check In voorraad
Nog € 50,00 voor gratis verzending.

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,-

Omschrijving

Kat in rugzak - Schipper 24 x 30 cm

Katten zijn sinds duizenden jaren vertrouwde vrienden van de mens en tot op heden de populairste huisdieren. De reden daarvoor is hun uitgesproken leer- en aanpassingsvermogen. Zij zoeken de nabijheid van de mensen zonder hun zelfstandigheid en roofdiergedrag helemaal op te geven. Het beeldmotief toont de wederzijdse nauwe verbondenheid van mens en dier. Aan de wakkere en aandachtige blik van de kat kan niemand zich onttrekken. Een expressief kattenmotief voor het hobbyschilderen!

Het beeldformaat en schildervoorbeeld:

"MEESTERKLASSE Klassieker". De schilderijen in het formaat 24 x 30 cm zijn heel geschikt voor een kleine galerij of een muur met schilderijen. Fraai gegroepeerd en decoratief opgehangen vormen zij een blikvang in elk huis. Het schildervoorbeeld heeft een voel- en zichtbare linnenstructuur. Daardoor wordt het schilderij uiteindelijk niet alleen aanzienlijk mooier, maar het geschilderde karakter van de afbeelding wordt tevens onderstreept en het gewenste „olie-op-doek-effect“ ondersteund. 

Inhoud van de verpakking:

Stevig schilderkarton met linnenstructuur 24 x 30 cm. Exacte contourtekeningen met goed leesbare getallen. Acrylverf op waterbasis in verschillende kleuren. Verf mengen niet nodig. Fijne schilderspenseel. Controleblad en uitvoerige instructies voor succesvol schilderen.

Datasheet

60924 0842
4000887928424

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.