De Zeemeermin - Schipper 40 x 50 cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-€ 5,00

De Zeemeermin - Schipper 40 x 50 cm

€ 32,99 € 37,99 - € 5,00
Inclusief belasting
check In voorraad
Nog € 50,00 voor gratis verzending.

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,-

Omschrijving

De zeemeermin - Naar het land van de fantasie met Schilderen op nummers

Zeemeerminnen zijn mystieke wezens uit de wereld van de sagen en sprookjes, die magische krachten hebben. In de zee leven veel fantastische en fascinerende schepsels. Tot die wezens uit de zee behoren ook de zeemeerminnen. Half vis, half mens, kunnen zij zonder problemen onder water ademen en hun schubben weerkaatsen het licht met een zachte glans. Zij staan ook bekend om hun schoonheid en de verleidelijke manier waarop zij mannen betoveren. De kleurstelling onderstreept het magische van de situatie en leidt de hobbyschilder de fascinerende wereld van de fabelwezens binnen.

Beeldformaat en schildervoorbeeld:

“MEESTERKLASSE Premium”. Schilderijen in staand formaat of landschapsformaat van 40 x 50 cm, naast of onder elkaar gegroepeerd, zijn bijzonder geschikt voor een schilderijenverzameling. Het schildervoorbeeld heeft een voel- en zichtbare linnenstructuur. Daardoor wordt het schilderij uiteindelijk niet alleen mooier, maar wordt ook het geschilderde karakter van de afbeelding onderstreept en het gewenste “olie-op-doek-effect” ondersteund. N.B.: SCHIPPER Schilderen op nummers heeft voor dit beeldformaat passende aluminium lijsten en passe-partouts in de aanbieding. Kijk op de homepage  - www.malennachzahlen-schipper.de – Schilderonderwerpen/Toebehoren.

Inhoud van de verpakking:

Stevig schilderkarton met linnenstructuur 40 x 50 cm. Exacte contourtekeningen met goed leesbare getallen. Acrylverf op waterbasis in verschillende kleuren. Verf mengen niet nodig. Fijne schilderspenseel. Controleblad en uitvoerige instructies voor succesvol schilderen.

Datasheet

60913 0844
4000887918449

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.