Schipper 40 x 50

Pagode in een Japanese tuin - Schipper 40 x 50 cm

60913 0850

Op voorraad

€ 32,99

Inclusief 21% BTW

Exclusief verzendkosten

Meer informatie

Pagode in een Japanse tuin

De Japanse tuin staat voor de volmaaktheid van de natuur. De tuin is tevens een oord van rust, inspiratie en meditatie. De pagode symboliseert – zoals ook de andere decoratieve elementen – het samenspel van de verschillende natuur- en leefgebieden. Het doel is de positieve invloeden op de geestelijke en lichamelijke gezondheid te bundelen. De oosterse levensfilosofie geeft houvast en geborgenheid in een complexe wereld. Door het motief met de harmonisch op elkaar afgestemde vormen en kleuren wordt deze filosofie opgenomen in de wereld van het hobbyschilderen.

Beeldformaat en schildervoorbeeld:

“MEESTERKLASSE Premium”. Schilderijen in staand formaat of landschapsformaat van 40 x 50 cm, naast of onder elkaar gegroepeerd, zijn bijzonder geschikt voor een schilderijenverzameling. Het schildervoorbeeld heeft een voel- en zichtbare linnenstructuur. Daardoor wordt het schilderij uiteindelijk niet alleen mooier, maar wordt ook het geschilderde karakter van de afbeelding onderstreept en het gewenste “olie-op-doek-effect” ondersteund. 

Inhoud van de verpakking:

Stevig schilderkarton met linnenstructuur 40 x 50 cm. Exacte contourtekeningen met goed leesbare getallen. Acrylverf op waterbasis in verschillende kleuren. Verf mengen niet nodig. Fijne schilderspenseel. Controleblad en uitvoerige instructies voor succesvol schilderen.

Recensies

Schrijf uw recensie

Pagode in een Japanese tuin - Schipper 40 x 50 cm

Pagode in een Japanese tuin - Schipper 40 x 50 cm

Accessoires