Volle maan boven Londen - Schipper 40 x 50 cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nieuw

Volle maan boven Londen - Schipper 40 x 50 cm

€ 37,99
Inclusief belasting
block Niet op voorraad
Nog € 50,00 voor gratis verzending.

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,-

Omschrijving

De Houses of Parliament met de beroemde Big Ben staan als geen ander gebouw voor de kosmopolitische stad Londen. De avondsfeer met rode dubbeldekkerbussen en typisch Engelse taxi's op een glinsterende, regenachtige straat geven het beeld uitstraling en diepte. De subtiel verlichte oriëntatiepunten van de metropool – maar ook de maan die aan de bewolkte hemel verschijnt – onderstrepen de bijzondere magie die uitgaat van deze buitengewone stad. Dit motief blijkt dus een schitterend kunstwerk te zijn voor de hobbyschilderkunst en tegelijkertijd een hommage aan Londen.

Beeldformaat en schildersjabloon:

"MASTERWERK Premium". Deze afbeeldingen in staand of liggend formaat van 40 x 50 cm kunnen naast elkaar of onder elkaar worden geplaatst en zijn bijzonder geschikt voor een fraaie fotogalerij. De schildersjablonen hebben een zichtbare en voelbare canvasstructuur. Door dit kenmerk wordt het uiterlijk van het voltooide schilderij niet alleen wezenlijk verbeterd, maar benadrukt het ook het artistieke karakter van de schilderijen door het gewenste "olie op canvas" -effect te ondersteunen. 

Inhoud van de doos:

De schilderverf (acrylverf) is in water oplosbaar, sneldrogend en lichtecht. Voor elk motief wordt hij individueel samengesteld en schilderklaar gemengd. De hoeveelheid en het aantal kleuren is voldoende voor het gekozen motief.

Het schildervoorbeeld van stevig karton vertoont zachte contourtekeningen en goed leesbare getallen. De linnenstructuur verbetert het uiterlijk, onderstreept het geschilderde karakter van de afbeelding en versterkt het gewenste ''olie op doek'' effect.

Het penseel van synthetisch haar met gelakte houten steel is van hoge kwaliteit. Daarmee kunnen kleine en grote vlakken worden ingevuld.

De schilderinstructies bevatten gedetailleerde verklaringen alsmede een uitvoerige beschrijving van de verf en leiden de hobbyschilder naar een goed resultaat. Veel tips voor een perfect schilderij.

Met het controlevel zijn alle overschilderde getallen te zien en correcties mogelijk.

Met de techniek Schilderen op Nummers kan iedereen mooi schilderen als elk genummerd vlak volgens het getal daarin met verf wordt ingevuld.

Datasheet

60913 0873
2022-06-20
4000887918739

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.