Schipper 24 x 30 cm

Bekeken producten

Aan het Comomeer

60924 0798

2 Items

Op voorraad

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

€ 18,99

Inclusief 21% BTW

Exclusief verzendkosten

Meer informatie

Het motief: “Aan het Comomeer”

Midden in een grandioze bergwereld ligt het Comomeer. Idyllisch vlijen huizen en kerktoren zich tegen de smalle oever en noden tot een bezoek van een cafeetje in de romantische steegjes. De door palmen omzoomde oeverpromenade wekt een zuidelijke sfeer op. Van daaruit geniet je van een sprookjesachtig uitzicht op het azuurblauwe meer en de majesteitelijke bergen.

50 jaar SCHILDEREN OP NUMMERS van "SCHIPPER" (1969-2019)

De serie MEESTERKLASSE klassiekers herinnert met lieflijke landschaps- en bloemenmotieven aan de beginperiode van "Schilderen op nummers" in de jaren zestig van de vorige eeuw. Het zijn motieven die deze schildertechniek tot een succes hebben gemaakt en zij behoren ook nu nog bij alle hobbyschilders tot de populairste schilderonderwerpen. Onder de titel "Mooie schilderijen maken en verzamelen" brengt SCHIPPER retromotieven in het destijds gebruikelijke formaat 24 x 30 cm uit, die gewoon leuk zijn om te schilderen.

Beeldformaat en schildervoorbeeld:

“MEESTERKLASSE Klassieker”. Schilderijen in het formaat 24 x 30 cm passen in gebruikelijke wissellijsten, die in bouwmarkten voordelig te krijgen zijn. Voor een kleine schilderijenverzameling kunnen zij fraai worden gegroepeerd en decoratief opgehangen. Het schildervoorbeeld heeft een voel- en zichtbare linnenstructuur. Daardoor wordt het schilderij uiteindelijk niet alleen mooier, maar het geschilderde karakter van de afbeelding wordt onderstreept en het gewenste “olie-op-doek-effect” ondersteund.

Inhoud van de verpakking:

Stevig schilderkarton met linnenstructuur 24 x 30 cm. Exacte contourtekeningen met goed leesbare getallen. Acrylverf op waterbasis in verschillende kleuren. Verf mengen niet nodig. Fijne schilderspenseel. Controleblad en uitvoerige instructies voor succesvol schilderen.

Recensies

Schrijf uw recensie

Aan het Comomeer

Aan het Comomeer

Accessoires