Rozen voor jou - Schipper 24 x 30 cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rozen voor jou - Schipper 24 x 30 cm

€ 19,99
Inclusief belasting
check In voorraad
Nog € 50,00 voor gratis verzending.

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,-

Omschrijving

Rozen voor jou

De roos is de koningin van de bloemen. De schoonheid van deze bloem heeft de mensen altijd al gefascineerd en betoverd. Zij staat voor volmaaktheid, liefde en passie evenzeer als voor vergankelijkheid en dood. Het in gedekte kleuren uitgevoerde stilleven ensceneert de symbolische kracht van de roos op indrukwekkende wijze en is daarmee tevens een intense liefdesverklaring. Een pronkstuk voor hobbyschilders.

Het beeldformaat en schildervoorbeeld:

"MEESTERKLASSE Klassieker". De schilderijen in het formaat 24 x 30 cm zijn heel geschikt voor een kleine galerij of een muur met schilderijen. Fraai gegroepeerd en decoratief opgehangen vormen zij een blikvang in elk huis. Het schildervoorbeeld heeft een voel- en zichtbare linnenstructuur. Daardoor wordt het schilderij uiteindelijk niet alleen aanzienlijk mooier, maar het geschilderde karakter van de afbeelding wordt tevens onderstreept en het gewenste „olie-op-doek-effect“ ondersteund. N.B.: SCHIPPER Arts & Crafts heeft voor dit beeldformaat passende aluminium lijsten in het assortiment. Kijk hiervoor op de homepage-startpagina, menubalk "Toebehoren".

Inhoud van de verpakking:

Stevig schilderkarton met linnenstructuur 24 x 30 cm. Exacte contourtekeningen met goed leesbare getallen. Acrylverf op waterbasis in verschillende kleuren. Verf mengen niet nodig. Fijne schilderspenseel. Controleblad en uitvoerige instructies voor succesvol schilderen.

Datasheet

60924 0828
4000887928288
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.