Schipper 40 x 50

Bekeken producten

Notre Dame

60913 0817

Afmeting : 40 x 50 cm.

Meer details

€ 32,99

Inclusief 21% BTW

Exclusief verzendkosten

Meer informatie

Kathedraal "Notre-Dame" in Parijs

De kathedraal "Notre-Dame" staat op een eilandje in de Seine in het historische centrum van Parijs.  Met haar karakteristieke silhouet is zij een van de bekendste en belangrijkste bouwwerken van deze stad en ver daarbuiten. Sinds 1991 staat deze indrukwekkende gotische kerk op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO. Door een grote brand in april 2019 is de kathedraal zwaar beschadigd. De wederopbouw zal jaren gaan duren.

Het motief van Schilderen op nummers geeft de unieke uitstraling van dit beroemde kerkgebouw precies weer. De manier van weergeven en de keuze van de kleuren maken van "Notre-Dame" een heel bijzonder hoogtepunt voor de hobbyschilder. 

Beeldformaat en schildervoorbeeld:

“MEESTERKLASSE Premium”. Schilderijen in staand formaat of landschapsformaat van 40 x 50 cm, naast of onder elkaar gegroepeerd, zijn bijzonder geschikt voor een schilderijenverzameling. Het schildervoorbeeld heeft een voel- en zichtbare linnenstructuur. Daardoor wordt het schilderij uiteindelijk niet alleen mooier, maar wordt ook het geschilderde karakter van de afbeelding onderstreept en het gewenste “olie-op-doek-effect” ondersteund. N.B.: SCHIPPER Arts & Crafts heeft voor dit beeldformaat passende aluminium lijsten in het assortiment. Zie menubalk “schilderijlijst-service”.

Inhoud van de verpakking:

Stevig schilderkarton met linnenstructuur 40 x 50 cm. Exacte contourtekeningen met goed leesbare getallen. Acrylverf op waterbasis in verschillende kleuren. Verf mengen niet nodig. Fijne schilderspenseel. Controleblad en uitvoerige instructies voor succesvol schilderen.

Opgelet! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Gevaar van verstikking door kleine delen.

Notre Dame

Recensies

Schrijf uw recensie

Notre Dame

Notre Dame

Afmeting : 40 x 50 cm.