Schipper 40 x 50

Zonnige Caraïbische Zee - Schipper 40 x 50 cm

60913 0830

Op voorraad

€ 32,99

Inclusief 21% BTW

Exclusief verzendkosten

Meer informatie

Zonnige Caraïbische Zee

De Caraïbische Zee staat voor palmenstrand en zee en is het toonbeeld van een zorgeloze vakantie in een paradijselijke omgeving. De kleurige huizen en de voor anker liggende boten stralen in het licht van de zon. Het kristalheldere water schittert in de kleuren azuurblauw tot turquoise. Het witte zandstrand met schaduwgevende palmen nodigt ons uit langer te blijven. Zuiver Caraïbische feeling voor de hobbyschilder.

Beeldformaat en schildervoorbeeld:

“MEESTERKLASSE Premium”. Schilderijen in staand formaat of landschapsformaat van 40 x 50 cm, naast of onder elkaar gegroepeerd, zijn bijzonder geschikt voor een schilderijenverzameling. Het schildervoorbeeld heeft een voel- en zichtbare linnenstructuur. Daardoor wordt het schilderij uiteindelijk niet alleen mooier, maar wordt ook het geschilderde karakter van de afbeelding onderstreept en het gewenste “olie-op-doek-effect” ondersteund. N.B.: SCHIPPER Arts & Crafts heeft voor dit beeldformaat passende aluminium lijsten in het assortiment. Zie menubalk “schilderijlijst-service”.

Inhoud van de verpakking:

Stevig schilderkarton met linnenstructuur 40 x 50 cm. Exacte contourtekeningen met goed leesbare getallen. Acrylverf op waterbasis in verschillende kleuren. Verf mengen niet nodig. Fijne schilderspenseel. Controleblad en uitvoerige instructies voor succesvol schilderen.

Recensies

Schrijf uw recensie

Zonnige Caraïbische Zee - Schipper 40 x 50 cm

Zonnige Caraïbische Zee - Schipper 40 x 50 cm