Stormy Seas - Schipper Vijfluik 72 x 132 cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nieuw

Stormy Seas - Schipper Vijfluik 72 x 132 cm

€ 59,99
Inclusief belasting
check In voorraad
Nog € 50,00 voor gratis verzending.

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,-

Omschrijving

Stormy Seas - Schipper Vijfluik 72 x 132 cm

Oceanen zijn zowel de oorsprong als de bron van het leven op onze planeet. Schoonheid, bijna onbeperkte uitgestrektheid en oncontroleerbare natuurlijke krachten van de oceanen hebben de mensen sindsdien betoverd. Deze unieke fascinatie is vastgelegd in het motief van ons veelluikschilderij. Het is een eigentijdse interpretatie en verfijning van de 19e-eeuwse maritieme schilderkunst. De keuze van de kleuren en het ontwerp van het motief geven ons een spectaculaire indruk van de elementaire krachten van de oceanen. De brekende branding en de geur van de zee zijn bijna voelbaar. Een “maritiem spektakel” voor hobbyschilderen.

Het beeldformaat en schildervoorbeeld:

De nieuwe serie "Meesterklasse VEELLUIK – Professionele editie" van SCHIPPER

Een veelluik noemde men oorspronkelijk een zogeheten vleugelaltaar met onderverdeelde schilderijen. Het motief van de "Professionele editie" is vijfdelig en bedekt een muuroppervlak van ca. 132 x 72 cm. Het maken van het schilderij vereist nauwkeurig en geduldig schilderen en stelt tegelijkertijd hoge eisen aan de schildervaardigheden van zelfs de ervaren hobbyschilder. Het resultaat is echter ruimschoots de moeite waard. Want het voltooide werk dat de hobbyschilder vol trots presenteert, ontlokt de verbaasde toeschouwer lof en bewondering. Montage-instructies voor 5 beelddragers zijn bij elke verpakking gevoegd.

De inhoud van de verpakking:

5 stevige schilderkartons: 2 voorbeelden 263 x 476 mm, 2 voorbeelden 263 x 598 mm, 1 voorbeeld 263 x 720 mm met linnenstructuur. Exacte contourtekeningen met goed leesbare getallen. Acrylverf op waterbasis. Verf mengen niet nodig. Fijne schilderpenseel. Controleblad en uitvoerige instructies voor succesvol schilderen. 

Datasheet

60945 0865
4000887948651

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.